Tennisschoenen dames

Het dragen van de juiste tennisschoenen dames is belangrijk bij deze sport

Er si echter op de markt een zeer ruim aanbod van merken, prijzen, modellen en kwaliteiten. Waar u vooral op let is de beweeglijkheid, het comfort en de stabiliteit tennisschoen. Het uiterlijke kantje is natuurlijk niet onbelangrijk.

Tenniskleding dames

Eigenschappen van een goede tennisschoen

Tussen tennisschoenen dames en heren is er niet veel verschil qua eigenschappen. Koop ze in de juiste maat en laat ze ergonomisch aansluiten bij uw voet. Tennisschoenen dames zijn er vrouwelijker uit door hun kleuren en afwerking en zijn vaak smaller. Het gebruikte materiaal is meestal leer of een combinatie met imitatieleer. Wie blessures wil voorkomen, moet aandacht geven aan de demping die de schoen aan de voet geeft.

De zool van de tennisschoen

Voor elke speelondergrond zijn tennisschoenen op de markt. We denken aan gravel, kunstgras, hardcourt en tapijt. De aanpassing ligt hem in de zool. Er zijn tennisschoenen dames te koop, die voor meerdere ondergronden geschikt zijn. Diverse sportmerken brengen tennisschoenen dames op de markt. U kan ze kopen in de betere sportzaak of online tegen een voordelige prijs?